Rólunk

Csipkebogyó

Családunk, Török Gézáné, és Török Erika segítségével 2011 óta foglalkozik Szarvaskőben csipkelekvár főzésével.

A főzésben és az előkészületekben a családtagjaink is résztvesznek, ki-ki a saját munkájával járul hozzá, hogy a kész termékünk kiváló legyen mind kívülről, mind belülről.

A lekvárokat a legnagyobb odafigyeléssel, tradicionális befőzési technikával, cukor hozzáadásával, a szakmai, valamint higéniás szabályokat szem előtt tartva készítjük. A legfontosabb számunkra, hogy minden üveg lekvárunkat, a legkiválóbb bogyókból, és legjobb minőségben tudjuk elkészíteni vásárlóink számára.

A Csipkebogyó lekvárjaink eleinte csak méretben különböztek egymástól, ám a vevők, főleg a cukorbetegek, diétázók igényelték a nyírfacukros változatot, ezért már készítünk Csipkelekvárt nyírfacukros kivitelben is.

A termékünk Szarvaskőben a minden évben megrendezésre kerülő Csipkebogyó Fesztivál alkalmával megnyerte kétszer is a legjobb lekvár kategóriát, valamint 2013-tól A Bükki Nemzeti Parki Termék védjegyét is magunknak tudhatjuk.

Reméljük termékeink elnyerik ízlésüket, és tetszésüket.

Endrődi Zsolt kistermelő